GAMEX 201212 november 2012 10.47 av majr0z

Än en gång slår Kistamässan upp portarna för Nordens största spelmässa – GAMEX. Gamers från hela Sverige förenar sig under samma tak för att tillsammans upptäcka allt vad mässan har att erbjuda, träffa nya människor och prova på kommande spel. Goodgame var ju självklart där och spanade in läget. 

Nedan ser ni lite av vad GAMEX hade att bjuda på. Nästan precis vid entrén stod det många vid 360-stationen och strax därefter var det Wii U som dominerade följt av Far Cry 3-montern. Bilderna under är några bland de många cosplayare som besökte mässan. De hölls ju Cosplay-SM där, inte att förglömma.


fd       Till vänster ser vi glada xbox-spelare följt av dansare och underst ser vi kontrollen till nya Wiiu och spelet Darksiders II.


cosplay     Det var många häftiga cosplays som besökte mässan..


 En annan mycket populär del av GAMEX var Halo4 men Goodgame ville ta en närmre titt på Wii U även om Master Chief var lockande.


HALO 4     Halo 4 var det låååång kö till för att få provspela..


Wiiu


Längst upp till vänster ser ni Anna från Goodgame som kämpar sig uppför bergsväggar i spelet Darksiders II med Wii U-kontrollen i handen medan Marcus Mod, på den nedersta bilden, rusar fram i samma spel. Nintendo hade ju som sagt tagit plats i stor del av mässan och de visade upp flertalet Mario- och dansspel med den nya konsollen. 

Vi på Goodgame tyckte att det nya Wii U var ett roligt koncept och att den extra displayen tillförde ett nytt element i spelupplevelsen. Trots att det var synd att den displayen inte var särskilt väsentlig i just det spelet vi provade så verkar det ändå som att det kan bli ett kul sällskapsspel. Det fanns två andra spel att testa till Wii U vilka var ZombieU och Assassin's Creed III.Överlag så tyckte vi att GAMEX var väldigt roligt. Vi stötte även på en av våra största föreningar - Druidz - som var där i samarbete med SpelArena. Elgiganten stod också på ett hörn med nedsatta mässpriser vilket verkade vara väldigt uppskattat.

Vi sar frem emot nästa års GAMEX med nya spelnyheter och spännande människor!