Om ossLäs om vad Goodgame är och vad vi gör.
Goodgame är förbundet för dig som älskar TV- och datorspel. Vi vänder oss främst till dig under 25 år men medlem kan du vara oavsett ålder. Du och ett gäng kompisar kanske känner att det skulle vara kul att arrangera en tv-spelsturnering, eller så vill ni kanske jobba för ett ökat intresse för e-sport? Bara fantasin sätter gränser för vad just er förening skulle kunna göra. Det är inte svårt att starta förening hos Goodgame. Allt ni behöver är ett brinnande spelintresse.

Vi är en ideéll organisation vilket innebär att vi inte drivs av kommersiella vinstintressen. Goodgame är också religiöst och partipolitiskt oberoende. Vår verksamhet finansieras till stor del via Ungdomstyrelsen. Resterande intäkter kommer via sökta projekt som Goodgame arbetar med runt om i landet.

Under Goodgame finns drygt 40 medlemsföreningar som tillsammans organiserar ca 30 000 gamers i Sverige. Varje förening är startad av en grupp på minst tre ungdomar. Alla föreningar är olika till medlemsantalet. En del föreningar trivs med att vara lite färre medan andra med annorlunda ambitioner hellre satsar på att hela tiden bli större.

Föreningarna driver sin verksamhet på egna villkor och vidden av aktiviteter är därmed stor. Aktiviteterna innefattar allt från små till stora LAN, turneringsverksamhet, föreläsningar m.m. Goodgames uppgift är att supporta utifrån föreningens idéer och behov. Detta gör vi bland annat med hjälp av våra förenings- och verksamhetsbidrag. Vi agerar också bollplank, hjälper till att ta fram nya ideer och koncept för att sedan sätta samman dessa till exempelvis projektansökningar. Oavsett vad du är intresserad av inom spel så är Goodgame förbundet för dig!