Veckans förening - PGU05 februari 2013 13.47 av

  


Vi har ställt några frågor till Magnus Johansson, sekreterare åt Power Gamers United från Dalarna som är veckans förening!


Om jag går med i er förening, vad har ni då att erbjuda mig?
Vi är ett trevligt sällskap som gillar att spela TV-spel. Har du några frågor eller funderingar om ett spel så kan vi kanske också hjälpa dig. Vi har sjukt kul helt enkelt och försöker stötta och hjälpa varandra.


Beskriv en typisk aktivitet hos er. (Kan både vara online eller IRL beroende på hur er verksamhet ser ut)
Vi träffas hos en av medlemmarna och spelar ett roligt multiplayerspel. Vi spelar nästan bara Playstation 3 och de spel som finns exklusivt till den plattformen. Vi gillar PS3 mest!


Hur bildades föreningen?
Vi var ett par kompisar som gillade TV-spel och ville ha en förening. Därför pratade vi med Goodgame och bestämde oss för att skapa en förening. Detta är något vi inte ångrat!


Vad har ni för målgrupp?
Glada människor som gillar TV-spel. Du får gärna gilla PS3 lika mycket som vi gör då det är nästan det enda vi spelar om vi får bestämma själva.


Hur många medlemmar har ni?
Vi har ca 6 stycken medlemmar.


Vad spelar ni för spel?
Mycket multiplayerspel som Portal 2, Little Big Planet och så vidare. Vi kollar dock alltid efter nya spel som går att spela flera på. Vi har även testat på spel som Dungeon Defender och spelat det ett tag.


Har allting gått enligt planerna eller har ni stött på några hinder?
Allt går bra! Det enda som skulle behövas är kanske pengar för att försöka hitta fler medlemmar. Vi funderar på att söka pengar för det, det är roligare om man är flera.


Är ni öppna för samarbeten med andra föreningar inom Goodgame och vad för typ av samarbete isåfall?
Ja, om folk vill spela på en spelkväll eller så. Det är okej att Goodgame ger ut våra kontaktuppgifter om ni önskar ett samarbete.


Vilken är föreningens främsta målsättning?
Att ha kul och spela mycket PS3 såklart!


Vilken spelvärld skulle ni helst vilja leva i på riktigt?
FALLOUT!