Veckans förening - Core Gaming12 juni 2013 14.29 av

Veckans förening - Core GamingOm jag går med i er förening, vad har ni då att erbjuda mig?
- Vi är ganska nystartade. Det gick dåligt med föreningen under påsken, men sedan gick det mer framåt. Vårat första lan sket sig, men nu har det gått bättre. Vi har haft några schyssta turneringar och tävlingar.


Beskriv en typisk aktivitet hos er.
- Lana! Vi träffar varandra, spelar och har kul. Vi håller hus i nordöstra skåne så alla som bor i närheten kan komma och umgås med oss.


Hur bildades föreningen?
- Det var lite lustigt, det bildades ur spillrorna ur en annan förening. Vi blev bra vänner vilket gjorde att vi skapade en ny förening här i Helsinborg. Vi har delat mycket glädje tillsammans och träffat många härliga människor så vi fortsatte med föreningen.


Vad har ni för målgrupp?
- Alla åldrar, men främst 10-20 år.


Hur många medlemmar har ni?
- 15 stycken för tillfället.


Vad spelar ni för spel?
- Arma 2, Lol, Dayz och CS.


Har allting gått enligt planerna eller har ni stött på några hinder?
- Nej, det gör det aldrig, men det känns väldigt bra ändå.


Är ni öppna för samarbeten med andra föreningar inom Goodgame och vad för typ av samarbeten isåfall? Är det okej om Goodgame ger ut kontaktuppgifter vid intresse om ett eventuellt samarbete?
- Vi är öppna för allt så självklart kan ni lämna ut våra kontaktuppgifter. Vi har utrustning och kompetens för att klara det mesta. Vi skulle dock behöva lite webbutveckling. Det är alltid kul att samarbeta med andra och dela kunskaper och erfarenheter.


Vilken är föreningens främsta målsättning?
- Att ta över världen. Nej, skämt och sido. Vi vill arrangera evanemang med mycket människor och främja E-sporten så mycket det bara går.


Vilken spelvärld skulle ni helst vilja leva i på riktigt?
- Skyrim. Det är ett väldigt bra spel och verkar vara en mysig plats att springa runt i.