Veckans förening - Cinerea11 december 2012 11.13 av

Cinereagaming


Veckans förening - Cinerea gaming


Om jag går med i er förening, vad har ni då att erbjuda mig?
- Vi har mycket musikspelskvällar där vi spelar Guitar Hero eller Band Hero. Vi är ett skönt umgänge som gillar att chilla.
Hur ofta träffas ni och vad gör ni då?
- Vi träffas två gånger i veckan på bestämda tider. Vi umgås, har kul och spelar Xbox. Vi har även ett band tillsammans så vi repar också ibland. Vi är bara 6 stycken och vi bor nära varandra så det är väldigt lätt att träffas. Vi funderar på att gå ut och äta middag snart tillsammans följt av en natt där vi bara sitter och köttar spel.


Hur bildades föreningen?
- Jag gjorde praktik här på Goodgame och då skapade vi föreningen eftersom att man kan göra roliga saker med en förening. Man har större inflytande om man vill söka bidrag från kommunen och sådant så det kändes lika bra att göra det. Vi har funnits som band i två år, men endast ett år som förening.


Vad har ni för målgrupp?
- Målgruppen är väl främst människor i 14-20 årsåldern. Folk i våran ålder liksom, vi är ju inte så många medlemmar och då hade det nog känts konstigt med någon som var mycket äldre eller mycket yngre än oss.


Vad spelar ni för spel?
- Vi har spelat lite Gears of War och jag försökte få de andra att börja spela Wow också, men de flesta i föreningen tyckte att det var tråkigt. Det är Guitar Hero som är grejen hos oss. Favorit GH-spelen är GH3 och GH4.


Vilken spelvärld skulle ni helst vilja leva i på riktigt?
- Starcraft vore grymt, rymden verkar vara väldigt cool.


Antingen eller:


Mobilen-Datorn
Leva på endast grönsaker- Aldrig mer dricka annat än vatten
Twilight– Justin Bieber