Styrelsemöte den 6 juli i Båstad...18 juni 2013 10.19 av Lady Yuna

Styrelsemöte den 6 juli i Båstad

Ännu en premiär för styrelsen! Denna gång besöker vi Båstad i början av tennisveckan. Vi är där därför att halva kansliet arbetar mellan den 7 och den 14 juli på fritidsgården Musteriet. Den 15-17 juli blir det LAN på gården.

Musteriet är en av Sveriges bästa gårdsanläggningar. Under v 28 kommer det att bli ett stort antal extra aktiviteter på gården som normalt är stängd under sommaren. Denna gång har inom ramen för vårt Leaderprojekt Sverigekampen lyckats knyta samman aktörer inom det offentliga och det ideella områdena på ett väldigt spännande sätt.

Vi kommer att filma arrangemanget under veckan. Kom gärna förbi! Det finns kök, grillen står på och det blir massor med specialaktiviteter – den första nyheten vi släpper är den om skateskolan!

Skateskolan kommer att hållas på förmiddagarna 10-12 i Skateparken som ligger bredvid Musteriet. En privat finansiär har gått in och betalat snygga och riktigt bra brädor som Skate- och BMX föreningens starke man Tim byggt ihop. Detta betyder att man inte måste ha utrustning för att delta!

På söndagen den 14e juli blir det skatetävling för de deltagare som vill vara med!
Vid regn blir det inställt så nu håller vi tummarna för det fina vädret över Båstad!


//
Styrelsen & Kansliet