Stundande förbundsråd19 februari 2016 11.29 av

Nu är det snart dags igen!

Förbundsråd står för dörren och denna gång hamnar vi åter i härliga Lidköping där otroligt hjälpsamma föreningen Lidköpings dataförening huserar. Vi kommer att bo på ett hotell och i närheten ligger möteslokalen så i år blir det lite förflyttningar vilket vi anser är ganska smidigt.


Alla dokument har gått ut till respektive förenings kontaktperson och finns även att hämta här på hemsidan under filarkiv. Skulle någon inte få sina handlingar under kommande vecka så kan det bero på att ni kanske glömt att uppdatera era kontaktuppgifter, vår kontaktlista är den vi utgår ifrån.


Notera att medlemslistorna skall vara uppladdade i er föreningsportal senast 31/1 denna gång. Ni behöver även, direkt, börja rätta eventuella felaktigheter i medlemslistorna så dessa hinner bli klara i tid, det blir annars lätt så att man glömmer bort det om man inte gör det direkt.

I skrivande stund arbetas det febrilt med handlingarna och en massa praktiska saker kring mötet, allt för att det skall bli så bra som möjligt. Mer information kommer upp undan för undan så håll koll ;)


Några viktiga datum att tänka på och hålla i minnet:

31/1 Medlemslistorna skall laddas upp senast idag

8/2 Verksamhetsberättelsen och Årsmötesprotokoll skall laddas upp senast idag

26/2 Anmäla era ombud senast idag (punkt 17 i Årsmötesprotokollet)

12/3 Förbundsråd

De föreningar som redan nu vet att ni kommer att få mer än 9 999 kr i bidrag behöver ordna ett föreningskonto.
För bidrag som understiger 9 999 kr så går det bra med ett personkonto kopplat till förtroendevald person i styrelsen.

För att få ett föreningskonto krävs ett organisationsnummer, det får ni via skatteverket, länk följer.

https://www.skatteverket.se/foretagorganisationer/sjalvservice/blanketterbroschyrer/blanketter/info/8400.4.39f16f103821c58f680007104.html