Sommarläger och spelparty10 september 2015 14.58 av

Förutom genomslag och besök på ett antal evenemang kommer vi också att satsa på aktiviteter för yngre som vi tror blir både självfinansierade, nyskapande och effektiva.

Under sommartider satsar vi på kurser och läger i spelprogrammering mm. Som det ser ut nu har vi två platser klara för detta och det blir Kvidinge utanför Helsingborg och Lidköping. Båda våra partners är föreningar hos oss och vi söker fler föreningar som kan vara lämpliga att delta i samarbetet. Vi kommer att ringa runt till våra medlemmar under september och oktober för att se vilka som kan vara aktuella för detta.

Under terminstider satsar vi på att få igång verksamheter ute på spelcaféer och det är främst Good Game spelcaféer vi hoppas kunna knyta närmare band med. Även om vi rent organisatoriskt inte hänger ihop har vi under flera års tid funderat över lämpliga samarbetsprojekt och detta är både lätt att sjösätta och fyller en bra funktion för föräldrar, barn och vårt projektsyfte. Spelkalas fyller alltså många fler funktioner än ett besök på leklandet. Här får vi även nytta av den bok om datorspel vi skrivit för speciellt för föräldrar.

För oss på Goodgame känns det tryggt att arbeta med partners som är engagerade och vill leverera en kvalitativ tjänst för sina kunder. Många gånger är det svårt att hitta lokaler med bra speldatorer som håller hög klass och där personalen är engagerade nog att möta de behov som våra spelare har.

2017-03-03 16:18

Marpe

Kommer det att blir fler sommarläger? Jag själv är väl ingen storspelare men gillar att lira cs, overwatch och BF1. Just nu är jag Nova 2, så det är ju lite som ett casino när man spelar, ibland går det jätte bra och ibland går det inte alls. Skulle behöva ett träningläger med andra ord!