Ny höst nya mål...01 oktober 2018 16.16 av Annelie

Under hösten kommer Goodgame att ha årsmöte i Älmhult den 10 november.


Ni som har motioner bör lämna dem snarast så att sittande styrelse kan gå igenom dem och lämna svar inför förbundsrådet (Goodgames årsmöte).


Redan nu kan vi avslöja att det kommer att bli flera förslag från styrelsen när det gäller stadgarna. Vi kommer också att ha en diskussion om den befintliga visionen och hur den ev ska korrigeras eller genomföras på bästa sätt.


Detta året kommer ni själva att sköta era bokningar direkt mot IKEA Älmhults värdshus och för er förening som har familymedlemskap kan ni boka till ett bra pris via värdshusets hemsidas bokningssystem http://online.techotel.dk/domino.aspx?hotelid=87806&lang=sv


Ni som ansöker om att få ersättning för boendet kommer att få det under förutsättning att ni är ombud på mötet. Ni kan direkt efter att ni betalat få ersättningen om ni mailar in till [email protected]. Eventuellt resor kommer ni att få information om hur de bokas ca 3 v innan mötet då handlingarna som vanligt skickas per mail till den adress ni har angivit hos oss - dvs kontaktpersonen för er förening. 


Vi kommer också att diskutera nya projektsatsningar och hur Goodgame ska ställa sig till de olika idéer som framkommit under året.