NärCon W201609 mars 2016 14.23 av ObzidiaN


Under NärCon Winter åkte Szimone och Alexandra från kansliet för att besöka eventet, prata om jämställdhet och lära sig lite mer om cosplay. Under två mycket spännande dagar kunde man besöka Goodgame montern för att besvara en enkät om attityder på nätet, lovebomba NärCon genom att sätta upp hjärtan på tältet med fina ord på och lära sig hur man startar en ny förening. Vi passade även på att intervjua flera superduktiga och mycket modiga cosplayare om vad cosplay innebar för dem, hur tankarna går innan man väljer sin nästa cosplay och så fick vi lära oss om hur fantastiskt det kändes att få vara en annan karaktär ett litet tag.


Vi är jättetacksamma för allas insats och ser fram emot att kunna presentera filmen. Stort tack till NärCon och alla duktiga crewmedlemmar för ett toppen evenemang och grattis till alla som vann priser i tävlingarna!

Här nedan finns lite bilder från vår visit.


Tingeling flög förbi utanför montern.


God gemenskap runt pysselbordet.
Uppträdande under invigningen.Trevliga besökare i Goodgames monter.


2017-03-22 12:30

aanikaljung

Åh, kul att se lite bilder från NärCon förra året :) Har inte varit på en enda mässa sen EuroCon Spel-mässa men hoppas kunna ställa upp i kommande NärCon snart! :) Uppdaterades senast 2017-03-22 12:32.