Black Ops 2 är nu här!14 november 2012 10.55 av

Alla vi som vill springa runt med ett vapen i handen men är för godhjärtade för att göra det på riktigt har förmodligen längtat till att ett nytt Cod släpps. Det var knappt ett år sedan Mw3 släpptes, men denna gång är det Black ops 2 som är här.


Spelet släpptes tisdagen den 13/11. En del butiker så som Gamestop hade nattöppet kvällen innan. De som hade förhandsbokat spelet blev bjudna på en goodiebag, snacks och kunde hämta ut sitt efterlängtade spel efter klockan tolv.


Historien utspelar sig till stor del framåt i tiden, men även under våran tid. Det populära "zombiemode" finns även med där du kan kämpa mot de redan döda. Istället för att endast vara fyra personer i laget kan du nu på en del banor vara upp till åtta personer. Många saker känner du igen från Black Ops, men även en del saker ur Modern Warfare-serien dyker upp här som inte syntes till i Black Ops.


Priset för spelet ligger på från 350 kronor till PC och från 450 kronor till konsollerna.Här kämpar spelarna med att försvara sina bombsidor i multiplayer.


Black Ops 2 är en uppföljare till Black Ops 1 som släpptes den 9:e november 2010. Spelet blev en succé direkt likt de andra spelen ur Cod-serien och inom 24 timmar efter släppet hade det sålts i ca 5,6 miljoner kopior. Vi får hålla tummarna för att den här uppföljaren ger en lika grym spelupplevelse!