Älmhult - Så blev det!24 mars 2017 11.46 av Lady Yuna

Redan under fredagen började det anlända ombud och vi fick minglat lite kring MineCraft. Lördagen inleddes med frukost för att sedan övergå till incheckning av alla anlända ombud. Klockan 10 drog så årets förbundsråd igång. En efter en gicks punkterna igenom med avbrott för fika, lunch och lite mer fika. Styrelse valdes och efter mötet konstituerade de sig.


När mötet var över och allt avklarat drog vi oss mot en Thai-restaurang för en mycket trevlig och god middag som dessutom innehöll massor av skratt. Kvällen fortsatte sedan med mingel och fler skratt på hotellet.


Det blir ett nytt möte i höst där vi kommer att gå igenom den ekonomiska delen, som inte var klar till vårens möte. Där blir det även aktuellt att på nytt välja styrelse då denna nya sitter tills höstens möte drar igång. Förslag på styrelsemedlemmar sänds till vår valberedning på mail: [email protected] vi ser fram emot att få förslag från er.


Sedvanlig kallelse mm kommer som brukligt till alla föreningars kontaktpersoner. Se till att ni håller den informationen uppdaterad, d. v. s. byter ni kontaktperson, maila oss informationen så vi uppdaterar våra listor. Det är så viktigt att den informationen alltid är aktuell.


Vi på kansliet och i styrelsen vill tacka er för en mycket trevlig helg och ser fram emot att höra av er under våren/sommaren. Glöm inte att skicka in era redovisningar om ni inte redan gjort det.